کافه رستوران ایتالیایی چه ویژگی هایی دارد؟

کافه و رستوران های ایتالیایی مدتهاست که به دلیل رشد غذاهای استثنایی شناخته شده اند. مزارع سرسبز و گسترده کشور ایتالیا به تولید محصولات غنی از طعم ، مانند پرتقال ، گوجه فرنگی ، سیب زمینی ، زیتون ، ذرت و انگور نسبت داده می شوند. ایتالیایی ها در ترکیب میوه ها و سبزیجات  و گیاهان تازه ، ذرت ، پنیرهای خامه ای ، سس ها و انواع پاستا در ایجاد غذاهایی که در دهان آب می شوند ، مهارت دارند.ایتالیایی ها زمان زیادی را در کنار میز با افرادی که دوستشان دارند می گذرانند ، بنابراین غذا بخش اساسی زندگی آنهاست.اکثر کشاورز ها در مزارع ایتالیایی ، سخت تلاش می کنند تا بتوانند محصولات با کیفیت بالایی را در لیست مواد اولیه خود داشته باشند. توجه آنها به رطوبت ، آب و هوا ، خاک و محیط و همچنین عشق به مواد غذایی است که به محصول خود کمک می کند تا طعم های لذیذ و برداشت های فراوان را داشته باشند.

ایتالیایی ها متعهد هستند که غذای بسیار خوبی را به طرفداران خود ارائه دهند ، همانطور که ما متعهد هستیم به شما عزیزان در کافه رستوران های زنجیره ای بلانچ ، بهترین غذاها و خدمات را تقدیم کنیم. ما افتخار می کنیم که فقط بهترین مواد را انتخاب کرده تا اطمینان شما حاصل شود.

 غذاهای ایتالیایی مبتنی بر انتخاب مواد تازه و با کیفیت هستند که به راحتی در سراسر کشور یافت می شوند.

مواد اولیه تشکیل دهنده غذاهای ایتالیایی :

مواد غذای ایتالیایی

روغن زیتون، سبزیجات ، آرد ، گوشت ، ماهی ، انواع مختلف پنیر ، تخم مرغ ، لوبیا ، زیتون ، انواع پاستا و غیره است.

دستور پخت غذاهای ایتالیایی :

دستور پخت غذاهای ایتالیایی معمولاً مواد معدودی را شامل می شوند  و مفصل نیستند. مواد اولیه ساده و تازه ترکیب می شوند تا وعده های غذایی منحصر به فردی را با طعم های بسیار لذیذ  ارائه دهند.

راه اندازی کافه رستوران ایتالیایی

باز کردن رستوران ایتالیایی بسیار بیشتر از آنچه که فکر می کنید خوشایند است. وقتی صحبت از غذا می شود ، آگاه باشید که ایتالیا یک ابرقدرت در امرآشپزی است. کافه رستوران ایتالیایی و غذاهای آن، ملتهای زیادی را تسخیر کرده است. رستوران های ایتالیایی در سراسر جهان یافت می شوند. افتتاح رستوران ایتالیایی خود ، مانند هر تجارت دیگری،  به تحقیق بازار و آماده سازی بسیار گسترده ای نیاز دارد. با این حال ، در صورت موفقیت ، می توانید سزار امپراتوری  کافه رستوران ایتالیایی خود باشید.

مرحله اول

ابتدا مکان خود را انتخاب کرده و سپس به مطالعه بازار بپردازید. انتخاب مکان خیلی مهم است و می تواند رستورانتان را به اوج ببرد.

پاسخ این سوالات را بیابید:

چه تعداد کافه رستوران ایتالیایی در حال حاضر و در منطقه ای که تمایل دارید رستوران خود را راه اندازی کنید، وجود دارد؟

آیا موقعیت مکانی که انتخاب کرده اید، پتانسیل لازم برای ایجاد و راه اندازی کافه رستوران ایتالیایی را دارد؟

آیا منطقه دارای ترافیک شدید است و دسترسی به آنجا چگونه است؟

اگر رقابت بیش از حد شدید باشد ، ممکن است تصمیم بگیرید رستوران ایتالیایی را در یک مکان متفاوت راه اندازی کنید.

می توانید از صاحب یک رستوران ایتالیایی در منطقه ای  دور از محل برنامه ریزی شده خود بخواهید در مورد نحوه افتتاح و مدیریت رستوران ایتالیایی به شما مشاوره دهد و در این امر کمکتان کند.

مرحله دوم

استراتژی و برنامه کافه رستوران خود را تنظیم کنید. این برنامه به شما کمک می کند مشکلات احتمالی را در آینده رستوران خود مشاهده کنید و از بروز آن ها جلوگیری کنید. ضمنا در این مرحله تامین بودجه لازم برای رستوران خود را در نظر داشته باشید. شرایط چندین تامین کننده مانند بانک و یا سرمایه گذاران خصوصی را بررسی و کرده و درجهت پیشبرد این مسیر گام بردارید.

مرحله سوم

مجوزها و بیمه های لازم را برای افتتاح رستوران ایتالیایی خود تهیه بفرمایید. در ادامه  یک نام مناسب برای رستوران خود انتخاب کنید و برای طراحی نشان تجاری و لوگوی آن اقدام کنید. سپس برای فضای رستوران خود و دکوراسیون آن می توانید از یک دکوراتور کمک بگیرید و با دیدن نمونه های اجرا شده رستوران ایتالیایی در داخل و خارج از کشور خود ، ایده هایی را دریافت و شروع به طراحی رستوران خود کنید.

مبلمان و تجهیزات لازم برای رستوران را خریداری کنید. یک رنگ خاص برای رستوران خود در نظر بگیرید و در طراحی فضاها از آن رنگ و همچنین از نشان تجاری تان استفاده کنید. انتخاب رنگ مناسب به شما در ساختن یک برند قدرتمند کمک خواهد کرد.

تأمین کنندگانی را پیدا کنید تا مواد غذایی و سایر تجهیزات لازم را جهت راه اندازی کافه رستوران ایتالیایی شما تهیه کنند.

مرحله چهارم

سپس تصمیم بگیرید که چه نوع غذاهای ایتالیایی را سرو خواهید کرد.

آیا شما غذاهای سریع ایتالیایی مانند ۱ مدل سالاد ، پیتزا و چند نوع  پاستا را سرو می کنید؟

یا انواع غذاهای  گوشتی ، غذاهای دریایی و انواعی از دسر نیز در منوی خود قرار می دهید؟

منوها را آماده کرده و قیمت ها تعیین کنید. در این مرحله، قیمت رقبا را نیز در نظر داشته باشید. منوی شما باید آسان خوانده شود و محتویات محصول را شرح دهد.

مرحله پنجم

کارمندان رستوران خود را استخدام کنید. استخدام نیروی حرفه ای بسیار حائز اهمیت می باشد. کارکنان شما در واقع بزرگترین سرمایه شما به حساب می آیند و باید در حفظ و ارتقای بهره وری آن ها کوشا باشید و برنامه هایی در راستای وفادارسازی آن ها تنظیم کنید.

مرحله ششم

یک سیستم حسابداری برای رستوران خود در نظر بگیرید و اهمیت این موضوع را جدی بگیرید.

مرحله پایانی

برای جلب توجه مشتریان و رسانه ها ، یک برنامه بازاریابی ایجاد کنید. رستوران خود را از طریق تبلیغات در روزنامه ها ، مجلات محلی ، تلویزیون ، اینستاگرام ، آپارات و یوتوب تبلیغ کنید. افتتاحیه رستوران خود را در شب برگزار کنید . در خیابان ها نشانه هایی قرار دهید که اشتها آور باشند و اولین مشتری های خود را اینگونه جذب کنید.از داشتن قدرت یک وب سایت خوب غافل نشوید. مردم نمی توانند طعم غذا را بصورت آنلاین بچشند ، اما حضور در فضای دیجیتال می تواند کمک زیادی برساند به جذب مشتری و بالا بردن رضایت آنها.
در خدمت رسانی به مشتریان عزیز خود و جلب رضایت آنها نهایت تلاش خود را به عمل آورید زیرا این مشتریان ناب برای شما دوستان و آشنایان خود را به همراه می آورند.

باشد که در امر خدمت رسانی به مشتریان عزیزتان در زمینه کافه رستوران ایتالیایی موفق و پیروز باشید.

سالاد بلانچ

کافه رستوران های زنجیره ای بلانچ آماده ارائه انواع متفاوتی از پیش غذا، غذای اصلی و چندین دسر ایتالیایی به شما  میهمانان گرانقدر خود می باشند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *