تفاوت قهوه خوب و بد چیست؟

این چندان آسان نیست که بدانید تفاوت قهوه خوب و بد چیست. به خصوص اگر تازه کار باشید ، به راحتی فکر می کنید که قهوه فقط نوشیدنی قهوه ای رنگ و تلخ است که خامه و شکر را به آن اضافه می کنید تا طعم دلپذیری به خود بگیرد!

در واقع شش مورد در تفاوت قهوه خوب و بد میتوان متذکر شد . همچنین در ادامه نکاتی در مورد چگونگی بهبود قهوه که باید بدانید به شما ارائه می شود.

قهوه خوب

اول

  قهوه خوب باید تازه و بدون رنگ باشد.

زمانی که دانه های قهوه بو داده می شوند ، آنها عطر باورنکردنی دارند و پر از سلیقه های شگفت انگیز و قدرتمندی هستند که خیلی سریع نیز از بین می روند.

بهترین زمان برای نوشیدن قهوه در طی ۱۵ روز پس از تاریخ بو دادن آن است و اگر بیش از ۳۰ روز بگذرد، کیفیت آن کاهش چشمگیری خواهد داشت. این بدان معنا نیست که پس از این تاریخ نمی توانید از این قهوه بنوشید ، صرفاً در مقایسه با قهوه ۱۵ روز اول ضعیف می شود.

در حقیقت ، این ایده که قهوه باید طی روزهای خنک شدن نوشیده شود (همان ۱۵ روز بعد از بو دادن قهوه) ، از دهه ۲۰۰۰ رواج یافته است.

دوم

دانه های قهوه را خودتان آسیاب کنید

یک دستگاه مناسب برای آسیاب کردن قهوه تان تهیه کنید و قهوه را خودتان را آسیاب کنید. این سرمایه گذاری بزرگی است که اکثر مردم باید در راستای نوشیدن قهوه خوب برای خود انجام دهند.

وقتی قهوه خرد و آسیاب می شود، طعم آن خیلی سریع از بین می رود. بنابراین بهتر است این کار را همان لحظه انجام دهید تا طعم واقعی قهوه خوب را بچشید. قهوه های از قبل آسیاب شده که مدت زیادی نیز از آن گذشته است، طعم واقعی خود را از دست داده اند.

پس شما تا اینجا دو نکته کلیدی در رابطه با تفاوت قهوه خوب و بد می دانید.

سوم

از نسبت های دقیقی برای دم کردن قهوه خود استفاده کنید

و اما نکته سومی که باید در تفاوت بین قهوه خوب و بد در نظر داشته باشید چنین است که شما باید در نسبت قهوه به آب ، تکنیک دم کردن ، اندازه و قوام آسیاب ، دمای آب و متغیرهای دیگر استانداردهایی  داشته باشید.

همه اینها حتی با کوچکترین تغییرات می توانند به شدت قدرت و دلچسبی  قهوه را تحت تأثیر قرار دهند.

اگر قهوه شما بیش از حد تلخ است باید زمان دم کردن را کم کنید یا اندازه درشت تری برای آسیاب قهوه تان در نظر بگیرید.

اگر قهوه شما بیش از حد ترش شود ، مورد استفاده قرار نمی گیرد و باید زمان دم کردن را زیاد کنید یا اندازه آسیاب را ریز تر کنید.

چهارم

از قهوه ای استفاده کنید که دانه های آن دارای کیفیت بالایی باشند

کیفیت قهوه شما به کیفیت مواد تشکیل دهنده شما بستگی زیادی دارد. استفاده از قهوه ارزان مانند Robusta که به شدت در ویتنام تولید می شود مسیری نیست که بخواهید از آن به نوشیدن قهوه خوب برسید.

سایه ، تابش آفتاب ، بارندگی و نحوه رشد ، چیدن ، خشک کردن و خشک شدن قهوه همه تفاوت زیادی در طعم نهایی ایجاد می کند.

بنابراین چهارمین تفاوت قهوه خوب و بد که کیفیت بالای دانه های قهوه را یادآور می شود، تأکید زیادی نیز بر مراقبت  و نحوه زراعت قهوه دارد.

پنجم

اجتناب از دام  ناپایدار اندازه آسیاب قهوه

کافی شاپ ها معمولا دو دستگاه  تجهیزات دارند که نمی توان آنها را ارزان تهیه کرد ، دستگاه اسپرسو و دستگاه آسیاب کن.

کیفیت دستگاه آسیاب کن در تهیه پودر یکدست و یک اندازه دانه های قهوه تاثیر بسزایی دارد.  حال اگر پس از آسیاب ، دانه های  بزرگ و مقداری پودر ریز همه با هم به طور مخلوط  همراه با  گرد و غبار در دسترس دارید، بنابراین قهوه با کیفیت و خوش طعمی نخواهید داشت.

بنابراین پنجمین نکته در تفاوت بین قهوه خوب و بد، یکدست شدن یکنواخت  برای جلوگیری از طعم های نامطلوب مانند اسیدیته و تلخی در قهوه شما بسیار مهم است ، پ

ششم

پخت به اندازه دانه های قهوه

ششمین نکته که در تفاوت میان قهوه خوب و بد باید بدانید این است که قهوه خوب معمولاً برشتگی ملایم دارد  تا بتواند طعم های زیبایی از دانه های قهوه را در سطح  بالا ارائه دهد. قهوه بد ترد و سوخته است و به عنوان قهوه کاملا پخته فروخته می شود.

برای دسترسی به  دنیای عطر و طعم شگفت انگیز ، شما باید قهوه بو داده متوسط ​​یا ملایم را خریداری کنید.

متاسفانه بسیاری از کافی شاپ ها از این توصیه ها پیروی نمی کنند. کافه بلانچ سعی کرده است متفاوت عمل کند و همه تلاش خود را برای مسرت شما بزرگواران به کار بسته است. تیم حرفه ای کافه بلانچ آماده ارائه بهترین قهوه ها به شما عزیزان می باشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *